Skip to main content

Over mij

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore. 

Christopher Columbus

 

 

Als reisbegeleider zorg ik voor de juiste uitrusting en tools om nieuwe inzichten te vergaren

Over Geert Schols

De mensen mens

Ik ben een echte verbinder en bruggenbouwer.

Een dienende leider

Ik laat jou leren en ontdekken. Aandacht voor het team en de ontwikkeling hiervan staat centraal

Ondernemerschap

Het stimuleren van jullie passie en tallenten naar ondernemersshap en innovatiekracht

Ik ben Geert Schols, getrouwd met Jolanda en vader van Anne, Evi en Rik. Ik woon in Venlo Noord-Limburg en heb een groot gedeelte van mijn professionele leven in de zorg gewerkt. Met meer dan 30 jaar ervaring als verpleegkundige, beleidsadviseur en programmamanager in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg bij Dichterbij en STEVIG. Naast mijn HBO Verpleegkunde heb ik ook de Master Management en Innovatie met succes afgerond. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd VOORT innovatie facilitator.

In 2015 heb ik de stap gezet om mijn droom te realiseren. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen.SAMEN EEN innovatie helpt bedrijven en organisaties met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten, diensten en/of procesinnovaties. Als innovatie facilitator begeleid ik teams met behulp van de VOORT innovatie methode.

SAMEN EEN staat voor het leggen van verbindingen tussen mensen in bedrijven en organisaties. Het optimaal benutten van passie en de talenten van medewerkers maar ook stimuleer ik ondernemerschap en innovatiekracht.
Ik help u graag om uw organisatie of bedrijf innovatief vaardig te maken. Niet omdat het moet, maar omdat ik weet dat het kan.

Er staat jullie een mooie resultaatgericht innovatiereis te wachten

Geert als Reisbegeleider

Als reisbegeleider gaan we samen op een resultaatgerichte innovatieve expeditie. Met als resultaat krachtige concepten die startklaar zijn voor implementatie

Geert als Voortduwer

Als Voortduwer help ik het innovatie ontwikkel- en implementatieteam graag verder om de nieuwe producten en/of diensten door te ontwikkelen.

Ga je mee op reis?

A journey of a thousand miles must begin with a single step

Lao Tzu