Skip to main content

Over mij

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore. 

Christopher Columbus

 

 

Als reisbegeleider zorg ik voor de juiste uitrusting en tools om nieuwe inzichten te vergaren

Over Geert Schols

De mensen mens

Ik ben een echte verbinder en bruggenbouwer.

Een dienende leider

Ik laat jou leren en ontdekken. Aandacht voor het team en de ontwikkeling hiervan staat centraal

Hart voor de zorg

Mijn hart ligt in de zorg . En samen gaan we hard aan de slag om er betekenis aan te geven

Ik ben Geert Schols, getrouwd met Jolanda en vader van drie kinderen Anne, Evi en Rik. Ik woon in Venlo Noord-Limburg en heb een groot gedeelte van mijn professionele leven in de zorg gewerkt. Met meer dan 30 jaar ervaring als verpleegkundige, beleidsadviseur en programmamanager in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg bij Dichterbij en STEVIG. Naast mijn HBO Verpleegkunde heb ik ook de Master Management en Innovatie met succes afgerond. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd VOORT innovatie facilitator.

In 2015 heb ik de stap gezet om mijn droom te realiseren. Ik ben mijn eigen bedrijf SAMEN EEN begonnen wat ik op dit combineer met mijn andere passie, dienstverleningscoördinator behandeling bij STEVIG in Oostrum.

SAMEN EEN innovatie helpt zorgorganisaties en non- profitorganisaties met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten, diensten en/of procesinnovaties. Als innovatie facilitator begeleid ik teams met behulp van de VOORT innovatie methode.

Ik geloof in het optimaal benutten van passie en het talent van medewerkers in de zorg en sociaal maatschappelijk domein. Ondernemerschap bij medewerkers in de zorg is nodig om tot excellente en menslievende zorg voor onze meest kwetsbare mensen te komen. Innovatie kan daarbij helpen, niet omdat het kan maar omdat het moet.

Geert als Reisbegeleider

Als reisbegeleider gaan we samen op een resultaatgerichte innovatieve expeditie. Met als resultaat krachtige concepten die startklaar zijn voor implementatie

Geert als Voortduwer

Als Voortduwer help ik het innovatie ontwikkel- en implementatieteam graag verder om de nieuwe producten en/of diensten door te ontwikkelen.

Ga je mee op reis?

A journey of a thousand miles must begin with a single step

Lao Tzu